Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s jablky a whisky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie35 342 kJ /
8 447 kcal
Bílkoviny135,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny109,00 g
Tuky387,40 g
– nasycené33,97 g
– nenasycené310,16 g
–– mononenasycené140,28 g
–– polynenasycené169,88 g
––– omega 334,98 g
Vláknina78,50 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy1 065,85 g
– cukry684,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 hrnečky 4 hrnečky (250 ml) oloupaných a nakrájených středně velkých jablek (5-6) Jablko čerstvé 1000 g
1 hrneček 1 hrneček rozinek Rozinky 250 g
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku Whisky (zaměnit za jablkovou šťávu, pokud je to pro děti) Whisky
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1,5 hrnečku 1,5 hrnečku cukru (může být i méně) Cukr bílý 375 g
3/4 hrnečku 3/4 hrnečku oleje Olej řepkový 187.5 ml
2 hrnečky 2 hrnečky mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
2 2 kávové lžičky jedlé sody Jedlá soda
2 2 kávové lžičky skořice Skořice ceylonská
1/4 1/4 kávové lžičky umletého hřebíčků Hřebíček
1/2 1/2 kávové lžičky soli Sůl mořská
1 hrneček 1 hrneček vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.