Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové koleno na pivě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 382 kJ /
1 047 kcal
Bílkoviny18,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,92 g
Tuky39,49 g
– nasycené2,83 g
– nenasycené34,03 g
–– mononenasycené24,11 g
–– polynenasycené9,92 g
––– omega 32,40 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,60 g
Sacharidy120,20 g
– cukry46,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vepřová kolena Vepřové koleno bez kosti
500 ml 500 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 500 ml
15 stroužků 15 stroužků česneku Česnek čerstvý 105 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
8 lžic 8 lžic plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 120 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2.5 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 12.5 g
3-4 kuličky 3-4 kuličky celého černého pepře Pepř černý
2-3 kuličky 2-3 kuličky nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
300 ml 300 ml vody na podlití Voda 300 ml
tmavá jíška (nebo chlebová-střídka na zahuštění šťávy) Jíška tmavá instantní
mletý černý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.