Nutriční hodnoty (Jablečná bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 736 kJ / 4 717 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
| Tuky | 55,56 g |
| – nasycené | 13,62 g |
| – nenasycené | 25,80 g |
| –– mononenasycené | 17,50 g |
| –– polynenasycené | 8,30 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 656 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 919,20 g |
| – cukry | 550,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 400 g 400 g cukru krupice | Cukr bílý | 400 g |
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |