Nutriční hodnoty (Lívance II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 9 522 kJ / 2 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,65 g |
| Tuky | 32,83 g |
| – nasycené | 10,75 g |
| – nenasycené | 15,31 g |
| –– mononenasycené | 8,66 g |
| –– polynenasycené | 6,64 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 391,74 g |
| – cukry | 49,92 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 2 hrnky 2 hrnky mléka (vlažného) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1/2 kostky 1/2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| lžíce lžíce cukru | Cukr bílý | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |