Nutriční hodnoty (Líčka na hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 980 kJ / 951 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,43 g |
| Tuky | 39,85 g |
| – nasycené | 18,49 g |
| – nenasycené | 20,35 g |
| –– mononenasycené | 16,06 g |
| –– polynenasycené | 4,29 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 262 mg |
| Sodík | 493 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 20,57 g |
| – cukry | 15,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězích líček | Hovězí líčka | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 dl 2 dl černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky rajského protlaku | Protlak rajčatový | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
| 2 dl 2 dl masového vývaru | Vývar masový | 200 ml |