Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč - Almás pité)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 927 kJ /
3 329 kcal
Bílkoviny48,13 g
– z toho živočišné bílkoviny4,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,40 g
Tuky175,04 g
– nasycené85,86 g
– nenasycené78,10 g
–– mononenasycené44,77 g
–– polynenasycené33,33 g
––– omega 35,24 g
Vláknina43,70 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 361 mg
Sůl1,29 g
Sacharidy368,35 g
– cukry146,93 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g másla nebo Hery Máslo kravské 150 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 veliké lžíce studené vody Voda
1 1 veliká lžíce dobrého rumu Rum
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
sůl (mezi prsty) Sůl mořská
1 kg 1 kg jablíček nebo dva pohárky 0,7 l zavařený jablečný polotovar Jablko čerstvé 1000 g
2 2 skořicové cukry Cukr skořicový
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
4 lžíce 4 lžíce rozinek (namočit do rumu) Rozinky 60 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
4 lžíce 4 lžíce nahrubo umletých vlašských ořechů (jenom dvakrát otočit v elektrickém mlýnku) Vlašské ořechy 60 g
cukr krystal do jablíček dle chuti! Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.