Nutriční hodnoty (Vepřový guláš II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 291 kJ / 548 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 43,15 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,94 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g | 
| Tuky | 30,73 g | 
| – nasycené | 5,65 g | 
| – nenasycené | 22,48 g | 
| –– mononenasycené | 16,59 g | 
| –– polynenasycené | 5,89 g | 
| ––– omega 3 | 1,67 g | 
| Vláknina | 12,40 g | 
| Cholesterol | 89 mg | 
| Sodík | 165 mg | 
| Sůl | 0,31 g | 
| Sacharidy | 21,01 g | 
| – cukry | 13,55 g | 
| ––– laktóza | 0,04 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 190 g 190 g vepřové maso | Vepřová kýta | 190 g | 
| 20 ml 20 ml oleje | Olej řepkový | 20 ml | 
| 200 g 200 g cibule (pórku) | Cibule čerstvá | 200 g | 
| 5 g 5 g másla | Máslo kravské | 5 g | 
| 5 g 5 g kečupu | Kečup sladký | 5 ml | 
| 5 ml 5 ml vína | Víno bílé suché | 5 ml | 
| 8 g 8 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 8 g | 
| 5 g 5 g feferonek | Chilli paprička čerstvá | 5 g |