Nutriční hodnoty (Křehké vepřové řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 719 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,41 g |
Tuky | 34,62 g |
– nasycené | 6,56 g |
– nenasycené | 20,88 g |
–– mononenasycené | 15,61 g |
–– polynenasycené | 5,27 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 5,19 g |
Sůl | 12,83 g |
Sacharidy | 54,42 g |
– cukry | 1,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce maggi | Polévkové koření tekuté | 15 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 1 rovná lžíce majoránky | Majoránka sušená |