Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehké vepřové řízky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 719 kJ /
650 kcal
Bílkoviny29,45 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,41 g
Tuky34,62 g
– nasycené6,56 g
– nenasycené20,88 g
–– mononenasycené15,61 g
–– polynenasycené5,27 g
––– omega 30,99 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 5,19 g
Sůl12,83 g
Sacharidy54,42 g
– cukry1,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové řízky Vepřová kýta
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce Solamylu Bramborový škrob 45 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžička 1 lžička pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžíce 1 lžíce maggi Polévkové koření tekuté 15 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 rovná lžíce majoránky Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.