Nutriční hodnoty (Skořicová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 182 kJ / 2 912 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,35 g |
| Tuky | 129,58 g |
| – nasycené | 71,91 g |
| – nenasycené | 48,49 g |
| –– mononenasycené | 41,60 g |
| –– polynenasycené | 6,89 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 371,46 g |
| – cukry | 160,86 g |
| ––– laktóza | 5,86 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| asi 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| strouhaná citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 45 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |