Nutriční hodnoty (Smetanová dýně s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 590 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,96 g |
Tuky | 32,76 g |
– nasycené | 4,49 g |
– nenasycené | 25,89 g |
–– mononenasycené | 8,16 g |
–– polynenasycené | 17,74 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 94,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 865 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 99,53 g |
– cukry | 22,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek uvařené cizrny | Cizrna | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek dýně Hokkaidó (nakrájené na kostičky) | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
120 g 120 g rajčatový protlak | Protlak rajčatový | 120 g |
100 ml 100 ml sojové smetany | Smetana sójová tekutá | 100 ml |
zázvorová pasta (nebo jemně nastrouhaný zázvor, dle chuti) | Pasta zázvorová | |
drcené chilli | Chilli paprička sušená | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |