Nutriční hodnoty (Osvěžující zeleninový salát s balzamikovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 866 kJ / 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
Tuky | 22,90 g |
– nasycené | 3,16 g |
– nenasycené | 19,72 g |
–– mononenasycené | 15,85 g |
–– polynenasycené | 3,87 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 10,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 49,94 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g mrkve nastrouhané na jemném slzičkovém struhadle | Mrkev čerstvá | 150 g |
100 g 100 g celeru nastrouhaném na jemném slzičkovém struhadle | Celer bulva čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 hlávky ledového salátu natrhaná po lístech na drobné kousky | Salát ledový čerstvý | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce balzamikového krému s citronovou příchutí/viz.foto surovin | Ocet balsamikový červený | 60 ml |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička cukru krupice | Cukr bílý | 5 g |
kořenící směs BBQ v mlýnku s mořskou solí | Grilovací koření | |
sušená paprika | Paprika červená sušená | |
černý pepř | Pepř černý | |