Nutriční hodnoty (Třešňový sirup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 24 567 kJ / 5 872 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
| Tuky | 12,00 g |
| – nasycené | 2,10 g |
| – nenasycené | 5,40 g |
| –– mononenasycené | 2,40 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 60,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 128 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 384,00 g |
| – cukry | 1 360,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg třešní (váha i s peckami) | Třešně čerstvé | 3000 g |
| 1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
| 1 kg 1 kg cukru krystal | Cukr bílý | 1000 g |
| šťáva ze 2 velkých citronů | Citrón čerstvý | |
| 1 1 Pektol | E200 - Kyselina sorbová |