Nutriční hodnoty (Calamarata s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 16,00 g |
| – nasycené | 3,85 g |
| – nenasycené | 8,10 g |
| –– mononenasycené | 6,80 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 260 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| směs fazolek | Fazolky čerstvé | |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| hrášku | Hrášek zelený | |
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| těstoviny Calamarata | Těstoviny pšeničné | |
| vývar | Vývar masový |