Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené maso s mangoldem (na způsob musaky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 268 kJ /
1 976 kcal
Bílkoviny122,15 g
– z toho živočišné bílkoviny113,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,51 g
Tuky139,66 g
– nasycené55,20 g
– nenasycené73,24 g
–– mononenasycené58,36 g
–– polynenasycené14,88 g
––– omega 30,64 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 908 mg
Sodík 519 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy54,02 g
– cukry19,72 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 600 g 600 g mletého masa Vepřový ořez 600 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
loupaná rajčata v plechovce plechovce Dužina červeného rajčete čerstvá
1 1 čerstvá paprika Paprika červená čerstvá 150 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
přibližně 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
strouhaný sýr Gran Moravia Sýr kravský tvrdý 30%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
mangoldové řapíky Mangold
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.