Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníkové řezy s marcipánovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 824 kJ /
3 782 kcal
Bílkoviny95,51 g
– z toho živočišné bílkoviny54,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,35 g
Tuky148,07 g
– nasycené53,81 g
– nenasycené86,23 g
–– mononenasycené59,60 g
–– polynenasycené26,63 g
––– omega 33,03 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 735 mg
Sodík 659 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy508,71 g
– cukry329,91 g
––– laktóza52,91 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
30 g 30 g oleje Olej řepkový 30 ml
270 ml 270 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 270 ml
230 g 230 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 230 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
800 ml 800 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 800 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
130 g 130 g marcipánu Marcipán 130 g
1 lžička 1 lžička citronového aroma Aroma citrónové
2 sáčky 2 sáčky krémového prášku Zlatý klas Škrob kukuřičný
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
1 sáček 1 sáček tmavé polevy Čokoládová poleva
1 sáček 1 sáček bílé polevy Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.