Nutriční hodnoty (Perníkové řezy s marcipánovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 824 kJ / 3 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,35 g |
Tuky | 148,07 g |
– nasycené | 53,81 g |
– nenasycené | 86,23 g |
–– mononenasycené | 59,60 g |
–– polynenasycené | 26,63 g |
––– omega 3 | 3,03 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 735 mg |
Sodík | 659 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 508,71 g |
– cukry | 329,91 g |
––– laktóza | 52,91 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
30 g 30 g oleje | Olej řepkový | 30 ml |
270 ml 270 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 270 ml |
230 g 230 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 230 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
800 ml 800 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 800 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
130 g 130 g marcipánu | Marcipán | 130 g |
1 lžička 1 lžička citronového aroma | Aroma citrónové | |
2 sáčky 2 sáčky krémového prášku Zlatý klas | Škrob kukuřičný | |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
1 sáček 1 sáček tmavé polevy | Čokoládová poleva | |
1 sáček 1 sáček bílé polevy | Čokoládová poleva |