Nutriční hodnoty (Sulc - klasický recept, podle starých řeznických norem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 862 kJ / 3 313 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 329,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 320,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,80 g |
| Tuky | 208,00 g |
| – nasycené | 54,00 g |
| – nenasycené | 144,00 g |
| –– mononenasycené | 60,00 g |
| –– polynenasycené | 84,00 g |
| ––– omega 3 | 4,00 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 vepřových nožiček | Vepřové nožičky | |
| 2 kg 2 kg vepřových kůží | Vepřová kůže | 2000 g |
| 8 8 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| 2 lžíce 2 lžíce nového koření celého | Nové koření | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce celého pepře | Pepř černý | 30 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská |