Rýžová frittata

tejaja Kuchařka: tejaja

Bezmasá jídla 6 názorů

Suroviny

1 hrnek uvařené rýže
1 červená paprika
2 jarní cibulky
1 mrkev
3 vejce
2 lžíce kysané smetany
pepř
sůl
plátek másla
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Papriku a jarné cibuľky nakrájame nadrobno. Mrkvu nastrúhame.

  2. Zmiešame ryžu, zeleninu, vajcia, smotanu. Osolíme a okoreníme.

  3. Maslo rozpustíme na panvici. Ryžovú zmes vylejeme na panvicu, rozotrieme po celej ploche a zakryté na slabom plameni dusíme 15-20 minút.

  4. Hotovú frittatu vyklopíme na tanier a režeme na trojuholníky.

Poznámka

Recept je z knihy Břicháč Tom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rýžová frittata