Nutriční hodnoty (Domácí hamburger s chedarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 445 kJ / 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,67 g |
Tuky | 10,20 g |
– nasycené | 3,24 g |
– nenasycené | 4,51 g |
–– mononenasycené | 3,15 g |
–– polynenasycené | 1,35 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 8,84 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 3,14 g |
Sůl | 7,35 g |
Sacharidy | 50,61 g |
– cukry | 13,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 bulky | Houska pšeničná | |
300 g 300 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 300 g |
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
100-150 100-150 g slaniny na plátky | Špek | |
2 2 rajčata (nakrájená na plátky) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 červená cibule (nakrájená na plátky) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
tatarka | Tatarská omáčka | |
ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
rukola | Rukola čerstvá | |
4 plátky 4 plátky sýra čedar | Čedar |