Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidlová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 207 kJ /
2 679 kcal
Bílkoviny51,43 g
– z toho živočišné bílkoviny31,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky151,46 g
– nasycené86,27 g
– nenasycené55,25 g
–– mononenasycené49,00 g
–– polynenasycené6,25 g
––– omega 30,55 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 415 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy274,45 g
– cukry125,20 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 vejce Vejce slepičí 245 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
2 2 vrchovaté lžíce povidel Povidla
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
hrstka nasekaných ořechů

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.