Nutriční hodnoty (Povidlová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 207 kJ / 2 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 151,46 g |
– nasycené | 86,27 g |
– nenasycené | 55,25 g |
–– mononenasycené | 49,00 g |
–– polynenasycené | 6,25 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 274,45 g |
– cukry | 125,20 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
2 2 vrchovaté lžíce povidel | Povidla | |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
hrstka nasekaných ořechů |