Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s brambory a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 404 kJ /
1 770 kcal
Bílkoviny191,14 g
– z toho živočišné bílkoviny180,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky77,50 g
– nasycené21,41 g
– nenasycené46,74 g
–– mononenasycené39,54 g
–– polynenasycené7,20 g
––– omega 30,61 g
Vláknina18,68 g
Cholesterol 501 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,20 g
Sacharidy69,15 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku (utřeného) Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
černý pepř mletý Pepř černý
1 kg 1 kg vepřové kotlety bez kosti, vcelku Vepřová kotleta s kostí 1000 g
4 4 mrkve (oloupané a nakrájené na silnější plátky) Mrkev čerstvá 200 g
5 5 brambor (oškrábaných a nakrájených na větší kousky) Brambor zimní 250 g
1 1 cibule (nakrájená na silnější plátky) Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce másla (rozpuštěného) Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.