Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s brambory a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 404 kJ / 1 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 180,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 77,50 g |
– nasycené | 21,41 g |
– nenasycené | 46,74 g |
–– mononenasycené | 39,54 g |
–– polynenasycené | 7,20 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 18,68 g |
Cholesterol | 501 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 69,15 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku (utřeného) | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř mletý | Pepř černý | |
1 kg 1 kg vepřové kotlety bez kosti, vcelku | Vepřová kotleta s kostí | 1000 g |
4 4 mrkve (oloupané a nakrájené na silnější plátky) | Mrkev čerstvá | 200 g |
5 5 brambor (oškrábaných a nakrájených na větší kousky) | Brambor zimní | 250 g |
1 1 cibule (nakrájená na silnější plátky) | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla (rozpuštěného) | Máslo kravské | 20 g |