Nutriční hodnoty (Jablková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 371 kJ / 2 479 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 77,66 g |
| – nasycené | 33,20 g |
| – nenasycené | 32,14 g |
| –– mononenasycené | 25,85 g |
| –– polynenasycené | 6,29 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 18,05 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 516 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 375,47 g |
| – cukry | 272,45 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 400 g 400 g šťavnatých jablek (ne kyselých) | Jablko čerstvé | 400 g |
| 100 g 100 g cukr krystal | Cukr bílý | 100 g |
| 25 g 25 g vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 25 g |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce skořicového cukru | Cukr skořicový | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| šlehačka na ozdobení | Šlehačka 35% | |
| rum | Rum |