Nutriční hodnoty (Jablková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 371 kJ / 2 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
Tuky | 77,66 g |
– nasycené | 33,20 g |
– nenasycené | 32,14 g |
–– mononenasycené | 25,85 g |
–– polynenasycené | 6,29 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 18,05 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 516 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 375,47 g |
– cukry | 272,45 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
100 g 100 g cukr krupice | Cukr bílý | 100 g |
20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
400 g 400 g šťavnatých ne kyselých jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
100 g 100 g cukr krystal | Cukr bílý | 100 g |
25 g 25 g vanilkový puding | Puding v prášku | 25 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce skořicového cukru | Cukr skořicový | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
šlehačka na ozdobení | Šlehačka 35% | |
rum | Rum |