Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 371 kJ /
2 479 kcal
Bílkoviny60,48 g
– z toho živočišné bílkoviny43,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,80 g
Tuky77,66 g
– nasycené33,20 g
– nenasycené32,14 g
–– mononenasycené25,85 g
–– polynenasycené6,29 g
––– omega 30,47 g
Vláknina18,05 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 516 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy375,47 g
– cukry272,45 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g cukr krupice Cukr bílý 100 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
400 g 400 g šťavnatých ne kyselých jablek Jablko čerstvé 400 g
100 g 100 g cukr krystal Cukr bílý 100 g
25 g 25 g vanilkový puding Puding v prášku 25 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
2 lžíce 2 lžíce skořicového cukru Cukr skořicový 30 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
šlehačka na ozdobení Šlehačka 35%
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.