Nutriční hodnoty (Klasické vanilkové rohlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 134 kJ / 5 051 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 77,80 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 77,80 g | 
| Tuky | 323,30 g | 
| – nasycené | 61,26 g | 
| – nenasycené | 239,88 g | 
| –– mononenasycené | 111,38 g | 
| –– polynenasycené | 128,50 g | 
| ––– omega 3 | 16,59 g | 
| Vláknina | 23,40 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 412 mg | 
| Sůl | 1,02 g | 
| Sacharidy | 445,85 g | 
| – cukry | 124,55 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 440 g 440 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 440 g | 
| 170 g 170 g mletých vlašských ořechů (nebo mandlí) | Vlašské ořechy | 170 g | 
| 340 g 340 g rostlinného másla (např. AlsanBio) | Margarín | 340 g | 
| 100 g 100 g moučkoveho cukru | Cukr bílý | 100 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| moučkový cukr na obalení | Cukr bílý | 
 
	