Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí na česneku a dobromysli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 492 kJ /
1 552 kcal
Bílkoviny167,65 g
– z toho živočišné bílkoviny162,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,18 g
Tuky84,85 g
– nasycené27,26 g
– nenasycené48,93 g
–– mononenasycené38,54 g
–– polynenasycené10,39 g
––– omega 33,38 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 612 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy27,38 g
– cukry5,68 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g jehněčího masa vcelku (měla jsem kýtu) Jehněčí kýta 800 g
1 1 velkou palici česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžíci 1 lžíci mletého sušeného zázvoru Zázvor sušený
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíci 1 lžíci oleje Olej řepkový 11 ml
1 plátek 1 plátek másla o síle 1cm Máslo kravské 10 g
1 1 větší cibuli Cibule čerstvá 70 g
(zbytek stroužků stroužků česneku, který se nevešel do masa)
3 lžíce 3 lžíce sušené dobromysli nebo oregána Oregano sušené
sůl Sůl mořská
vodu na podlévání Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.