Nutriční hodnoty (Dýňový koláč (Pumpkin pie) - zdravější verze)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 006 kJ / 2 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,34 g |
| Tuky | 141,20 g |
| – nasycené | 78,95 g |
| – nenasycené | 51,67 g |
| –– mononenasycené | 44,54 g |
| –– polynenasycené | 7,13 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 27,44 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 735 mg |
| Sůl | 1,66 g |
| Sacharidy | 333,01 g |
| – cukry | 139,24 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
| 125 g 125 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 125 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1/2 1/2 citronu (strouhaná kůra) | Citrón čerstvý | 45 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce agáve sirupu | Sirup agávový | 45 ml |
| dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce agáve sirupu (javorového sirupu, medu) | Sirup agávový | 45 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 lžíce 2 lžíce Crème fraiche | Creme fraiche 33% | 30 ml |
| 1/2 1/2 citronu (šťáva) | Citrón čerstvý | 45 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |