Nutriční hodnoty (Karamelizovaná dýně s Nivou a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 803 kJ / 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,53 g |
| Tuky | 30,80 g |
| – nasycené | 20,08 g |
| – nenasycené | 10,39 g |
| –– mononenasycené | 8,75 g |
| –– polynenasycené | 1,64 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 107 mg |
| Sodík | 2,01 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 75,96 g |
| – cukry | 57,90 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší dýně Hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1/2 1/2 lilku | Lilek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce medu nebo javorového sirupu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| 2 hrsti 2 hrsti ořechů | Vlašské ořechy | |
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |