Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Aglio olio peperoncino ve špagetové dýni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 746 kJ /
417 kcal
Bílkoviny1,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky41,88 g
– nasycené5,76 g
– nenasycené36,12 g
–– mononenasycené31,24 g
–– polynenasycené4,88 g
––– omega 30,04 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,49 g
– cukry1,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 špagetová dýně Dýně špagetová
sůl Sůl mořská
1 1 chilli paprička pokrájená nadrobno Chilli paprička čerstvá
2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku nasekané na plátky Česnek čerstvý 21 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
parmezán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.