Nutriční hodnoty (Aglio olio peperoncino ve špagetové dýni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 746 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 41,88 g |
– nasycené | 5,76 g |
– nenasycené | 36,12 g |
–– mononenasycené | 31,24 g |
–– polynenasycené | 4,88 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,49 g |
– cukry | 1,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 špagetová dýně | Dýně špagetová | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 chilli paprička pokrájená nadrobno | Chilli paprička čerstvá | |
2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku nasekané na plátky | Česnek čerstvý | 21 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
parmezán | Parmezán |