Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drožďovo-cuketová polévka s nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 019 kJ /
483 kcal
Bílkoviny24,81 g
– z toho živočišné bílkoviny8,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,83 g
Tuky28,64 g
– nasycené9,88 g
– nenasycené16,04 g
–– mononenasycené12,25 g
–– polynenasycené3,79 g
––– omega 30,45 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 273 mg
Sodík 523 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy26,79 g
– cukry5,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
84 g 84 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 84 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 hrst 1 hrst kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
40 g 40 g pórku Pórek čerstvý 40 g
1 špetka 1 špetka kari koření Kari
chilli koření Chilli paprička mletá
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce krupičky Krupice pšeničná jemná 30 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.