Nutriční hodnoty (Zelňačka s fazolemi a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 736 kJ / 1 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 73,50 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 1,35 g |
| – nenasycené | 2,45 g |
| –– mononenasycené | 0,45 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 71,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8,01 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 165,00 g |
| – cukry | 45,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
| 250 g 250 g suchých fazolí | Fazole bílé | 250 g |
| 4 nožičky 4 nožičky dobré uzené klobásy, pikantní mírně vysušené | ||
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| pepř černý | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| olej (sádlo) | Olej řepkový | |
| hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| voda | Voda |