Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 206 kJ / 2 917 kcal
Bílkoviny191,36 g
Tuky166,52 g
Vláknina3,80 g
Cholesterol998 mg
Sodík711 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy161,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Pajaska

29. 10. 2010 13:21

Teri,super.:-))

tejaja

17. 4. 2009 10:46

magdalenka, ja si pri nakladaní kapusty vkladám do suda 4-5 hlávok malých kapusty. Tá potom v nej pekne zmäkne a listy nepotrebujem sparovať. Máš pravdu, je to taká zimná klasika - natrafím pri vyberaní kapusty na hlávku - máme plnenú kapustu:-D:-D:-D

magdalenka

17. 4. 2009 08:59

Ak môžem poradiť: na plnenie listov kupujem malú hlávku kapusty, tú dám do vriacej vody, chvíľu ovarím, vyberiem, vrchné zmäknuté listy oberiem, vrátim do hrnca s vriacou vodou a tak pokračujem...práve tento týždeň som varila, je to taká zimná klasika. (Aj keď je už jar, chutí.)Akurát som neskoro zistila, že nemám ryžu, tak som do mäsa dala namočený starší chlieb. Výsledok bol dobrý. Na tanieri si na listy - holúbky - dávame kyslú smotanu.:yes:
A kedysi sme na tieto "holúbky" doma do suda na kvasenie kapusty pridávali aj samotné listy, alebo menšie hlávky.

tejaja

12. 2. 2009 14:54

Janka, keď je kapusta letná, tak sparíš tie listy raz-dva a sú mäkké. Keď je kapusta zimná, ako teraz tak ich povaríš také 3-4 minútky, zimná kapusta má tvrdšie listy. Skontreoluješ si ich vo vode, aké sú. Potom necháš poriadne odkvapkať. Ak by sa ti náhodou niektorý list z bokov natrhol, nič sa nestane, keď to zabalíš, to sa stratí a držať to po tepelnej úprave bude.;-);-)

JanaDorazinova

12. 2. 2009 14:38

No, recept je celkem srozumitelný, ale když já jsem tele na ty listy :-)):-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné zelí plněné hlávkové zelí holubky holubce recept plněný zelí recept na holubce recept na plnene zelí recepty plněný zelý hlávkové zelí plněné recept plnene zeli zeli plnene kapustové zelí plnene zeli recept plneny zelny list holubky recept plněné zelí mletým masem hlávkové zelí plněné mletým masem plněný zelím. list recepty holubce plněná kapusta

Suroviny: maso mleté, rýže, vejce, sůl, pepř černý, zelí hlávkové, zelí kysané

TopRecepty.cz

Plněné zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD8B