Nutriční hodnoty (Telecí roláda s cibulovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 474 kJ / 2 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 152,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,42 g |
Tuky | 123,42 g |
– nasycené | 57,75 g |
– nenasycené | 57,58 g |
–– mononenasycené | 47,96 g |
–– polynenasycené | 9,62 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 23,25 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,56 g |
Sacharidy | 124,35 g |
– cukry | 28,25 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 600 g 600 g telecího masa | Telecí kýta | 600 g |
3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 3 žampiony | Žampion čerstvý | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
3 dcl 3 dcl červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
3 dcl 3 dcl hovězího vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |