Nutriční hodnoty (Žlutá kulatá cuketa se žlutým ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 328 kJ / 556 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,53 g |
| Tuky | 43,50 g |
| – nasycené | 20,83 g |
| – nenasycené | 22,14 g |
| –– mononenasycené | 18,44 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 3,39 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 924 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 34,25 g |
| – cukry | 3,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 žlutá kulatá cuketa | Cuketa čerstvá | |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| 100 g 100 g vařeného nebo pečeného masa | ||
| 2 lžíce 2 lžíce kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 30 g |
| kousek kousek pórku (10 cm) | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce kurkumy | Kurkuma mletá | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu listů salátu | Salát hlávkový čerstvý |