Nutriční hodnoty (Teplý salát z černé čočky, pohankových krup a zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 923 kJ / 1 177 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 55,19 g |
| Tuky | 6,88 g |
| – nasycené | 1,26 g |
| – nenasycené | 5,39 g |
| –– mononenasycené | 2,11 g |
| –– polynenasycené | 3,29 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 49,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 201,15 g |
| – cukry | 30,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g čočky beluga | Čočka černá neloupaná | 150 g |
| 130 g 130 g pohankových krup | Kroupy pohankové | 130 g |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 4 stonky 4 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |