Nutriční hodnoty (Horké jablíčko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 796 kJ / 190 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,45 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,21 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
| – cukry | 41,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 ml 300 ml jablečné šťávy | Šťáva z jablka | 300 ml |
| 8 8 hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 plátky 2 plátky pomeranče | Pomeranč čerstvý |