Nutriční hodnoty (Tatarské maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 459 kJ / 1 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,66 g |
Tuky | 72,45 g |
– nasycené | 11,07 g |
– nenasycené | 51,96 g |
–– mononenasycené | 22,03 g |
–– polynenasycené | 29,93 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 318 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 29,30 g |
– cukry | 9,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce sterilované červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
worcester | Worcestrová omáčka | |
4 lžíce 4 lžíce majolky | Majonéza | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 30 g |
pažitka | Pažitka čerstvá |