Nutriční hodnoty (Tatarské maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 459 kJ / 1 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,66 g |
| Tuky | 72,45 g |
| – nasycené | 11,07 g |
| – nenasycené | 51,96 g |
| –– mononenasycené | 22,03 g |
| –– polynenasycené | 29,93 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 9,90 g |
| Cholesterol | 318 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 29,30 g |
| – cukry | 9,94 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce sterilované červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| worcester | Worcestrová omáčka | |
| 4 lžíce 4 lžíce majolky | Majonéza | 60 g |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 30 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá |