Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarské maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 459 kJ /
1 305 kcal
Bílkoviny131,66 g
– z toho živočišné bílkoviny126,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,66 g
Tuky72,45 g
– nasycené11,07 g
– nenasycené51,96 g
–– mononenasycené22,03 g
–– polynenasycené29,93 g
––– omega 30,96 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 318 mg
Sodík 1,26 g
Sůl2,60 g
Sacharidy29,30 g
– cukry9,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kýty Vepřová kýta 600 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce sterilované červené kapie Paprika červená čerstvá
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
worcester Worcestrová omáčka
4 lžíce 4 lžíce majolky Majonéza 60 g
2 lžíce 2 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 30 g
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.