Nutriční hodnoty (Ořechové šupinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 289 kJ / 2 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 162,73 g |
| – nasycené | 12,50 g |
| – nenasycené | 125,08 g |
| –– mononenasycené | 12,58 g |
| –– polynenasycené | 112,50 g |
| ––– omega 3 | 18,75 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 462 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 237,79 g |
| – cukry | 203,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 bílků | Vaječný bílek | 231 g |
| 200 g 200 g práškového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |