Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s koprem a balkánským sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 265 kJ /
780 kcal
Bílkoviny19,54 g
– z toho živočišné bílkoviny16,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,14 g
Tuky43,92 g
– nasycené18,64 g
– nenasycené23,73 g
–– mononenasycené19,64 g
–– polynenasycené4,09 g
––– omega 30,66 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 108 mg
Sodík 2,97 g
Sůl7,40 g
Sacharidy75,25 g
– cukry64,17 g
––– laktóza3,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
2 lžíce 2 lžíce sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
čerstvý kopr (na dozdobení) Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.