Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 588 kJ / 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,35 g |
| Tuky | 9,44 g |
| – nasycené | 2,26 g |
| – nenasycené | 4,34 g |
| –– mononenasycené | 3,08 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 8,37 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 437 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 106,22 g |
| – cukry | 5,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké syrové brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2 2 vařené studené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 5-6 lžic 5-6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 60.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílých burisonu | Pukance rýžové | |
| lžíce lžíce sušené cibule | Cibule sušená | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 1.25 g |
| petrželka čerstvá nebo sušená | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |