Nutriční hodnoty (Kandované nebo sušené ovoce v čokoládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 104 kJ / 25 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 1,08 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 0,48 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,04 g |
| – cukry | 0,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 1-2 čokolády Figaro na Vaření (použil jsem celkem jednu celou čokoládu a asi 6 čtverečků) | Čokoláda mléčná 30% | |
| cca 4 lžičky 4 lžičky sušeného mléka (dobrovolné), případně mléko polotučné vyvařené (40ml by mělo stačit) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| cca 2 lžičky 2 lžičky kakaa (dobrovolné) | Kakao prášek | 6 g |
| kandovaná pomerančová kůra přibližně ze 4 velkých pomerančů nebo jiné kandované nebo sušené ovoce. Dobré jsou sušené rozinky, brusinky nebo arašidy nesolené. | Pomerančová kůra kandovaná |