Nutriční hodnoty (Ořechový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 354 kJ / 3 431 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 92,08 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g | 
| Tuky | 207,86 g | 
| – nasycené | 23,42 g | 
| – nenasycené | 146,00 g | 
| –– mononenasycené | 29,30 g | 
| –– polynenasycené | 116,70 g | 
| ––– omega 3 | 18,92 g | 
| Vláknina | 15,00 g | 
| Cholesterol | 1,55 g | 
| Sodík | 596 mg | 
| Sůl | 1,26 g | 
| Sacharidy | 290,45 g | 
| – cukry | 253,75 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 celých vajec | Vejce slepičí | 420 g | 
| 25 dkg 25 dkg cukru | Cukr bílý | 250 g | 
| 25 dkg 25 dkg mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g | 
| 1 1 rovná polévková lžíce hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá |