Nutriční hodnoty (Pikantní salát z fazolí a vepřového masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 573 kJ / 1 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,92 g |
| Tuky | 14,29 g |
| – nasycené | 3,95 g |
| – nenasycené | 8,03 g |
| –– mononenasycené | 3,27 g |
| –– polynenasycené | 4,76 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 71,59 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 3,89 g |
| Sůl | 9,45 g |
| Sacharidy | 220,31 g |
| – cukry | 30,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150-200 g 150-200 g vařeného masa (měla jsem uvařenou křížovou kost) | Vepřová kýta | 175 g |
| 420 g 420 g fazolí v chilli omáčce | Fazole v tomatové omáčce | 420 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce kvalitního kečupu nebo rajčatového pyré | Kečup sladký | 37.5 ml |
| 1 1 větší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 beraní rohy | Paprika zelená čerstvá | |
| 4 4 cibulky (použila jsem naložené z Moravanky) | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |