Nutriční hodnoty (Salát z mrkve, fenyklu a zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 033 kJ / 486 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 33,40 g |
| – nasycené | 2,32 g |
| – nenasycené | 29,65 g |
| –– mononenasycené | 20,83 g |
| –– polynenasycené | 8,82 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 163 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 41,31 g |
| – cukry | 36,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 menšího pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
| 1 1 malý fenykl | Fenykl hlíza | |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sezamová semínka (nebo slunečnice, dýně, konopí...) | Sezam loupaný |