Nutriční hodnoty (Zelné závitky v kysaném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 958 kJ / 4 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 256,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,58 g |
Tuky | 220,02 g |
– nasycené | 99,93 g |
– nenasycené | 107,23 g |
–– mononenasycené | 81,60 g |
–– polynenasycené | 25,63 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 63,95 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 23,20 g |
Sůl | 57,02 g |
Sacharidy | 233,21 g |
– cukry | 90,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 kg 2 kg kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 2000 g |
600 g 600 g mleté vepřové maso - plecko | Vepřová plec | 600 g |
500 g 500 g uzená klobása maďarského typu, papriková, mírně pikantní | Klobása | 500 g |
150 g 150 g slanina | Špek | 150 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
150 g 150 g rýže | Rýže bílá | 150 g |
1 PL 1 PL sádlo | Sádlo vepřové | 15 g |
2 ks 2 ks vejce | Vejce slepičí | 126 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
4 ks 4 ks bobkový list | Bobkový list sušený | |
tekuté polévkové koření | Polévkové koření tekuté |