Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelné závitky v kysaném zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 958 kJ /
4 053 kcal
Bílkoviny256,15 g
– z toho živočišné bílkoviny210,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,58 g
Tuky220,02 g
– nasycené99,93 g
– nenasycené107,23 g
–– mononenasycené81,60 g
–– polynenasycené25,63 g
––– omega 30,40 g
Vláknina63,95 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 23,20 g
Sůl57,02 g
Sacharidy233,21 g
– cukry90,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
2 kg 2 kg kysané zelí Zelí bílé kvašené 2000 g
600 g 600 g mleté vepřové maso - plecko Vepřová plec 600 g
500 g 500 g uzená klobása maďarského typu, papriková, mírně pikantní Klobása 500 g
150 g 150 g slanina Špek 150 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
150 g 150 g rýže Rýže bílá 150 g
1 PL 1 PL sádlo Sádlo vepřové 15 g
2 ks 2 ks vejce Vejce slepičí 126 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
4 ks 4 ks bobkový list Bobkový list sušený
tekuté polévkové koření Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.