Nutriční hodnoty (Zelné závitky v kysaném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 958 kJ / 4 053 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 256,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,58 g |
| Tuky | 220,02 g |
| – nasycené | 99,93 g |
| – nenasycené | 107,23 g |
| –– mononenasycené | 81,60 g |
| –– polynenasycené | 25,63 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 63,95 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 23,20 g |
| Sůl | 57,02 g |
| Sacharidy | 233,21 g |
| – cukry | 90,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 kg 2 kg kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 2000 g |
| 600 g 600 g mleté vepřové maso - plecko | Vepřová plec | 600 g |
| 500 g 500 g uzená klobása maďarského typu, papriková, mírně pikantní | Klobása | 500 g |
| 150 g 150 g slanina | Špek | 150 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 150 g 150 g rýže | Rýže bílá | 150 g |
| 1 PL 1 PL sádlo | Sádlo vepřové | 15 g |
| 2 ks 2 ks vejce | Vejce slepičí | 126 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 4 ks 4 ks bobkový list | Bobkový list sušený | |
| tekuté polévkové koření | Polévkové koření tekuté |