Nutriční hodnoty (Zapečená bagetka s kuřecím masem a Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 676 kJ / 1 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,12 g |
Tuky | 49,74 g |
– nasycené | 31,27 g |
– nenasycené | 17,25 g |
–– mononenasycené | 14,62 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 1,16 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,06 g |
Sacharidy | 97,60 g |
– cukry | 85,40 g |
––– laktóza | 2,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 malé bagetky na dopékání | Bageta pšeničná | |
150 g 150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 lžíce 1 lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |