Nutriční hodnoty (Filé se salátem a semínkovým posypem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,78 g |
Tuky | 33,43 g |
– nasycené | 5,15 g |
– nenasycené | 26,88 g |
–– mononenasycené | 12,37 g |
–– polynenasycené | 14,51 g |
––– omega 3 | 3,02 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 21,54 g |
– cukry | 10,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
plátky plátky filé z mořské štiky (dle počtu jedlíků) | Štika filet | |
1/2 KL 1/2 KL sezamových semínek | Sezam loupaný | 2.5 g |
1/2 KL 1/2 KL lněných semínek | Lněná semínka | 2.5 g |
1 1 salát Little Gem | Salát listový čerstvý | |
5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
citronový pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 PL 1 PL sezamového oleje | Olej sezamový | 15 ml |
1 PL 1 PL sezamových semínek | Sezam loupaný | 15 g |
1 PL 1 PL lněných semínek – opražených na pánvi | Lněná semínka | 15 g |
1 PL 1 PL balsamico krému nebo vinného octa | Ocet balsamikový červený | 15 ml |
syrový brambor (počet dle množství, které chceme získat) | Brambor zimní | |
krupice nebo polohrubá mouka | Krupice pšeničná hrubá | |
sůl | Sůl mořská | |
sezamová semínka (i jiná) | Sezam loupaný |