Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí pečeně z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 072 kJ /
1 690 kcal
Bílkoviny125,74 g
– z toho živočišné bílkoviny111,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,24 g
Tuky68,94 g
– nasycené33,19 g
– nenasycené32,37 g
–– mononenasycené27,98 g
–– polynenasycené4,38 g
––– omega 30,21 g
Vláknina30,80 g
Cholesterol 324 mg
Sodík 1,53 g
Sůl3,53 g
Sacharidy108,16 g
– cukry19,80 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 600 g asi 600 g telecí pečeně Hovězí kotleta s kostí 600 g
lžíce lžíce hořčice Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
snítku snítku tymiánu Tymián sušený
snítku snítku rozmarýnu Rozmarýn sušený
hrnek hrnek pokrájené kořenové zeleniny(mrkev, celer, petržel)
150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
výpek z masa Výpek
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
lžička lžička hnědého cukru Cukr třtinový
lžíce lžíce protlaku Protlak rajčatový
3 lžičky 3 lžičky nakládaného pepře Pepř černý 15 g
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
lžíce lžíce másla Máslo kravské
asi 400 g asi 400 g menších brambor Brambor zimní 400 g
asi 60 g asi 60 g slaniny Špek 60 g
4 lžíce 4 lžíce nakládaných cibulek Cibule sterilovaná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hrst hrst fazolek Fazolky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.