Nutriční hodnoty (Hovězí líčka se sušenými švestkami v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 821 kJ / 2 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 201,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 182,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,64 g |
Tuky | 87,84 g |
– nasycené | 41,88 g |
– nenasycené | 43,86 g |
–– mononenasycené | 35,20 g |
–– polynenasycené | 8,66 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 55,61 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 2,17 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 55,35 g |
– cukry | 27,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězích líček | Hovězí líčka | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
10-12 10-12 sušených švestek (namočené do vína) | Švestky sušené | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2-3 cm 2-3 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
300 ml 300 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 300 ml |
2 lžíce 2 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
300 ml 300 ml vývaru zeleninový nebo hovězí | Vývar hovězí | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pálivá paprika | Paprika pálivá |