Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s jáhlami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 184 kJ / 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,48 g |
| Tuky | 4,17 g |
| – nasycené | 0,86 g |
| – nenasycené | 3,26 g |
| –– mononenasycené | 1,93 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 34,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,10 g |
| – cukry | 20,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 2 hrsti 2 hrsti jáhel | Jáhly | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |