Nutriční hodnoty (Cibulová marmeláda podle Ihnačáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 776 kJ / 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,74 g |
| Tuky | 2,50 g |
| – nasycené | 0,37 g |
| – nenasycené | 1,97 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 94,00 g |
| – cukry | 47,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
| 100 ml 100 ml balsamica | Ocet balsamikový bílý | 100 ml |
| šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |