Nutriční hodnoty (Celerový salátek s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 026 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,95 g |
| Tuky | 11,86 g |
| – nasycené | 3,52 g |
| – nenasycené | 8,11 g |
| –– mononenasycené | 4,24 g |
| –– polynenasycené | 3,87 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 14,65 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 370 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 19,72 g |
| – cukry | 7,11 g |
| ––– laktóza | 1,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 velkého celeru (na kostičky) | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 3 3 kuřecí špalíčky (pečené nebo vařené, na kousky) | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 vařená brambora (na kostičky) | Brambor zimní | 50 g |
| 2 PL 2 PL sojanézy | Sojanéza | 30 g |
| 2 PL 2 PL bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| 1 KL 1 KL hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 3 3 střední kyselé okurky (na minikostičky) | Okurka polní zavařená | |
| balzamiko | Ocet balsamikový bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |