Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový salátek s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 026 kJ /
245 kcal
Bílkoviny7,55 g
– z toho živočišné bílkoviny1,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,95 g
Tuky11,86 g
– nasycené3,52 g
– nenasycené8,11 g
–– mononenasycené4,24 g
–– polynenasycené3,87 g
––– omega 30,11 g
Vláknina14,65 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 370 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy19,72 g
– cukry7,11 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 velkého celeru (na kostičky) Celer bulva čerstvá 270 g
3 3 kuřecí špalíčky (pečené nebo vařené, na kousky) Kuře stehno s kůží
1 1 vařená brambora (na kostičky) Brambor zimní 50 g
2 PL 2 PL sojanézy Sojanéza 30 g
2 PL 2 PL bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
1 KL 1 KL hořčice Hořčice plnotučná 5 g
3 3 střední kyselé okurky (na minikostičky) Okurka polní zavařená
balzamiko Ocet balsamikový bílý
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.