Nutriční hodnoty (Zelný salát s karotkou, okurkou a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 923 kJ / 221 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,45 g |
| – nenasycené | 0,90 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 hlávky 1/4 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1-2 1-2 karotky | Mrkev čerstvá | |
| 1 1 menší svazek máty | Máta peprná list čerstvá | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| limetková šťáva | Šťáva z limetky | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |